Rezerviraj

Dobrodošli u Villu View

O nama

Villa View

Villa View moderna je vila s bazenom, jacuzziem i teretanom podno planine Biokovo, parka prirode na planinskim stranama Makarske rivijere. Tu ste u lijepom, mirnom i prirodnom okruženju s borovom šumom i maslinicima. Dobro opremljena, prostrana i funkcionalna, villa je idealna za prekrasan obiteljski odmor.

Na terasi se nalazi lijepi grijani bazen i dok uživate u kupanju imate fantastičan, prekrasan pogled na grad Makarsku, more i nekoliko dalmatinskih otoka.


Čitaj dalje
img

Ponuda koja se ne odbija

Potpuno nova kuća, dovršena u kolovozu 2014. dobro opremljena, prostrana i funkcionalana, idealna je za prekrasan obiteljski odmor.

Centar grada Makarske, s brojnim zanimljivostima, udaljen je oko 3 km. Područje oko Makarske nudi mogućnost za brojne uzbudljive aktivnosti kao što su biciklizam, ronjenje, pješaćenje, rafting, lov te šarolik noćni život prikladan za sve.

Kristalno čisto Jadransko more i šljunčane plaže, prekrasna šetnica uz more i centar grada ispunjen restoranima i kafićima. Prekrasan krajolik i karakteristične građevine su jedan od razloga što je veliki dio hit televizijske serije "Igra prijestolja" sniman upravo u Dalmaciji.

Jednodnevni izleti na otoke ispred Makarske, do Splita, Trogira ili do malih mjesta u Makarskom primorju su nešto što se može preporučiti.

Stanodavca možete kontaktirati unaprijed vezano za naručivanje slobodnih aktivnosti. Posjet lokalnim restoranima ili isporuka hrane kući - bez obzira na izbor, biti ćete vrlo zadovoljni. Molimo kontaktirajte nas na sljedećim jezicima: norveški, engleski ili hrvatski.

svjedočanstva

Što kažu naši gosti


Pročitaj sve