Izleti

Položaj Makarske rivijere omogućuje zanimljive jednodnevne i poludnevne izlete po obližnjim mjestima i gradovima, na planinu Biokovo te otoke Brač, Hvar, Vis i Korčulu. Skoro iz svih mjesta Makarske rivijere kreću jednodnevni izleti brodom na obližnje otoke gdje se obično uživa u ribljim specijalitetima u prekrasnom prirodnom ambijentu.

Posjetite povijesni Dubrovnik (165 km), deltu rijeke Neretve ( 62 km) i kušajte razne specijalitete od žaba i jegulje. Nedaleko od Makarske je ušće rijeke Cetine i slavni gusarski grad Omiš (37 km), gradovi pod zaštitom UNESCO - a Split (61 Km), Solin (66 km), Trogir (83 km) i Šibenik (136).

Obvezno posjetite planinu Biokovo. Automobilom se do vrha Biokova stiže za pola sata. Na tom su putu Gornje Tučepi i nekoliko restorana. Tu je botanički vrt Kotišina s više vrsta autohtonih i endemskih biljaka, te brojne biciklističke i pješačke staze.

Nedaleko su Imotska jezera (prirodni fenomen) Crveno i Modro jezero. Izgledaju kao divovski bunari, a imena su dobili po bojama stijena. U susjednoj Bosni i Hercegovini posjetite Mostar i Međugorje koje je najpoznatije i najposjećenije svetište u svijetu.

Vlasnik može organizirati izlete na sve navedene destinacije - obratite nam se s povjerenjem.