Gastro

Gastronomsku ponudu Makarske rivijere u potpunosti oblikuje dalmatinska kuhinja koja obiluje bogatstvom svih vrsta svježe ribe, pripremljene na razne načine: brudet, pečene na gradele, hobotnica ispod peke... Sva jela su začinjena domaćim maslinovim uljem uz dodatak raznih prirodnih začina.

Dalmatinski pršut sa sirom i maslinama je dugogodišnja tradicija hladnog predjela koja će i na vas ostaviti poseban dojam. Uz razne specijalitete od svježe morske ribe probajte i Dalmatinsku pašticadu – specijalitet od junećeg mesa koje je punjeno slaninom i češnjakom i koje se priprema u crnom vinu te meso i krumpiri ispod peke sa salatama od povrća.

Poznati deserti Makarskog područja su Makarski rafioli i torta Makarana. U receptima Dalmatinske kuhinje i delicijama ovoga kraja možete uživati u brojnim restoranima i konobama, od kojih izdvajamo makarske restorane: Susvid, Lanterna i Peškera.

Za Vas organiziramo rezervacije restorana, na usluzi smo da Vam preporučimo dobro 'spizu', a moguće je dogovoriti i dostavu hrane u kuću.