Bestill nå

Velkommen til Villa View

Om oss

Villa View

Villa View - Moderne villa med basseng, boblebad og treningsstudio ved foten av Biokovo-fjellene, i en naturpark på bergsidene av Makarska-rivieraen. Du er omgitt av vakre, rolige og naturlige omgivelser med furutrær og olivenlunder.

Helt nytt hus, ferdigstilt i august 2014, velutstyrt, romslig og funksjonelt, ideelt for en fantastisk familieferie. På terrassen er et herlig oppvarmet svømmebasseng hvor du, mens du tar en svømmetur, har en fantastisk vakker utsikt over byen Makarska, sjøen og flere av de dalmatiske øyene.


Lese mer
img

Tilbudet han ikke kunne si nei

Helt nytt hus, ferdigstilt i august 2014, velutstyrt, romslig og funksjonelt, ideelt for en fantastisk familieferie.

Makarska sentrum, med mange interessante severdigheter, ca 3 miles. Området rundt Makarska byr på mange spennende aktiviteter som sykling, dykking, gåturer, rafting, jakt og et fargerik natteliv passende for alle. Krystallklart Adriaterhavet og småstein-strander, en vakker promenade og Makarska sentrum fylt med restauranter og kafeer?

Med tanke på det vakre landskapet og de karakteristiske bygningene er det ikke uten grunn at store deler av suksesserien «Games of Thrones» er filmet i Dalmatia.

Dagsturer til øyer rundt Makarska, til Split, Trogir eller til småsteder i Makarska riviera er noe som kan anbefales.

Husverten kan kontaktes på forhånd for bestilling av fritidsaktiviteter. Besøk til lokale restauranter eller catering? Uansett valget er det stor sannsynlighet at du blir storfornøyd.

Kontakt gjerne på følgende språk: norsk, engelsk og kroatisk.

attester

Hva våre gjester sier


Lese mer